У Львові жінка отруїлась чадним газом

У Львові жінка отруїлась чадним газом

Причини та обставини події з’ясовують

25 січня о 09:00 надійшла інформація про отруєння чадним газом у квартирі на вул. Зеровій у Львові.

Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони, пишуть у Львівській міській раді.

Постраждалу жінку, 1970 року народження, доправили в лікарню святого Пантелеймона.  Причини та обставини події з’ясовують.

Додамо, що основною вимогою для уникнення біди є притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади опалення — через вікно, двері та вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу.

Там, де встановлені прилади з димовідводом продуктів згоряння в комин, тобто газові котли чи колонки тощо, цей комин також має бути чистим. І в жодному разі в таких приміщеннях не може бути електричних вентиляторів.

Якщо одне з цих правил не дотримане, то у приміщенні починає утворюватися чадний газ.

Газ вибухонебезпечний, і найменше порушення правил може призвести до трагедії з людськими жертвами —  вибуху, пожежі, отруєння та руйнування. Під час усіх нещасних випадках, пов'язаних із використанням газу (вибух, пожежа, отруєння), слід зателефонувати в одну з міських служб: швидку допомогу — 103, пожежну — 101, газову — 104, поліцію — 102. Будь-яка з цих служб повідомить решту, і вони прибудуть на місце події.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності