У Львові кожен охочий може потопити «Москву» (відео)

У Львові кожен охочий може потопити «Москву» (відео)

Крім «Москви» у музеї є 100 найрізноманітніших експонатів, що інтерактивно пояснюватимуть дітям явища природи та закони фізики

У Львові у Музеї Науки з’явився незвичний, але цікавий експонат - «легендарний» російський крейсер «Москва». Відтак кожен охочий може потопити один із символів російської агресії.

Відео того, як відвідувачі розправляються із цим експонатом, оприлюднили у мережі.

Нагадаємо, нещодавно у Львові відкрився Музей Науки. Це інтерактивний простір, який допомагає пізнати світ, фізичні явища, наукові відкриття та людину завдяки дослідам. Експозиція Музею Науки складається із декількох блоків, зокрема: «Наука», «Вода та повітря», «Світло», «Людина». Кожен блок розкриває окрему тему життя, допомагає збагнути складні речі та поглянути на них під новим кутом.

Тут представлено близько 100 найрізноманітніших експонатів, що інтерактивно пояснюватимуть дітям явища природи та закони фізики. Також у Музеї є зона акустики, що схожа на студію звукозапису і містить музичні інструменти. У студії можна відтворити ехолокацію кажана та побачити силу свого голосу як діаграму на екрані.

Детальніше про Музей Науки та інші цікаві музеї Львова читайте, перейшовши за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності