ЛКП «Лев» відновлює свою роботу після карантину

Собака

Вони працюватимуть щодня, без вихідних

ЛКП «Лев» відновлює свою роботу після планового щорічного карантину.

Про це 10 січня повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

Перша комунальна ветеринарна клініка «Лев» завершує цьогорічний карантин та відновлює свою роботу. Вони продовжать діяльність із регулювання чисельності безпритульних тварин і надалі надаватимуть ветеринарну допомогу чотирилапим пацієнтам.

За час карантину працівники клініки ретельно продезінфікували всі приміщення, територію, вольєри, будки, транспорт й інвентар. Також вони провели поточні ремонтні роботи комунального закладу.

ЛКП «Лев» працюватиме щодня, без вихідних, з 8:00 до 19:00, а Центр адопції з 08:00 до 17:00.

Бригади ловців собак здійснюватимуть виїзди в населені пункти Львівської громади щосереди та щосуботи, в інші дні тижня — в райони міста Львова. Поза чергою здійснюється виїзд до пацієнтів, які перебувають у тяжкому стані, а також якщо безпритульна собака вагітна або тичкуюча.

Собаки, виловлені у районах міста Львова, перебувають на підприємстві 21 день, а ті, що у населених пунктах громади, — 14 днів, щоб першочергового стерилізувати більшу кількість тварин та запобігти їх розмноженню.

Нагадаємо, у ЛКП «Лев» розпочали підготовку до щорічного карантину. Під час таких заходів працівники установи реагуватимуть лиш на серйозні випадки та прийматимуть покусаних тварин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності