Найдорожчі квартири Львова: що пропонують придбати

будівництво, квартири

У деяких квартирах зроблений ремонт з використанням справжньої позолоти, а люстри оздоблені камінням Swarovski

За рік ціни на житло у новобудовах відчутно подорожчали, а ринок продажу нерухомості в Україні впав на 78,4%. Попри це, житло у Львові й надалі залишається у попиті.

LVIV.MEDIA зібрало ТОП-10 найдорожчих квартир у Львові, які пропонують придбати у грудні.

Квартира на вул. Червоній за 950 тис. доларів

На вул. Червоній, 29 продають 6-ти кімнатний пентхаус за 950 тис. доларів. Загальна площа житла становить 450 м кв., з яких: 115,6 м кв. — житлова площа та 34,8 м кв. — площа кухні.

Зазначається, що будинок побудований у 2011-2015 роках. У квартирі є індивідуальне опалення. Разом з квартирою у ціну входить три гаражі у паркінгу та тераса. Вартість квартири — 950 тис. доларів.

 

Квартира на вул. Кубанській за 680 тис. доларів

За 680 тис. доларів у Львові пропонують придбати 5-ти кімнатну квартиру на вул. Кубанській, 8. Загальна площа житла — 240 м кв., з яких житлова площа займає 111 м кв., а кухня — 40 м кв.

Квартира розташована у Галицькому районі. Житловий комплекс має закриту територію, що охороняється. Також у комплексі є внутрішнє подвір'я з дитячим майданчиком та підземний паркінг.

Квартира є дворівневою, знаходиться на дев'ятому та десятому поверхах. У квартирі є кухня-вітальня, чотири спалені та три санвузли.

 

Квартира на вул. Цеховій за 550 тис. доларів

На вул. П. Куліша продають 3-кімнатну квартиру площею 193 м кв. за 550 тис. доларів. Житлова площа квартири — 75 м кв., площа кухні — 38 м кв.

Дворівнева квартира розташована на вул. Цеховій навпроти ТЦ «Forum». Житло продається з меблями і технікою. У квартирі встановлена система кондиціонування та вентиляції, датчики диму, система охоронної сигналізації.

Квартира на вул. Липова Алея за 550 тис. доларів

На вул. Липова Алеся продають 4-кімнатну квартиру за 550 тис. доларів. Загальна площа житла становить 220 м кв., з яких житлова площа — 110 м кв. та кухня — 36 м кв. Будинок побудований у 2021 році. Квартира є дворівневою та знаходиться на дев'ятому та десятому поверхах.

Дві квартири у будинку на вул. Героїв Майдану за 531 тис. доларів

За 531 тис. доларів у Львові пропонують придбати 6-ти кімнатну квартиру на вул. Героїв Майдану. В оголошені про продаж зазначається, що йдеться  про дві 3-кімнатні квартири загальною площею 264,7 м кв. Житлова площа квартир — 151,2 м кв, а площа кухонь — 42,6 м кв.

Квартира на вул. О. Олеся за 450 тис. доларів

На вул. О. Олеся у Львові продають 5-кімнатну квартиру загальною площею 185 м кв., з яких 40 м кв. — кухня.

Дворівнева квартира розташована на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартиру продають із меблями.

Квартира на вул. Пекарській за 400 тис. доларів

За 400 тис. доларів на вул. Пекарській продають 6-ти кімнатну квартиру. Загальна площа житла — 210 м кв., з яких житлова площа — 107 м кв. та площа кухні — 17,5 м кв.

Квартира є дворівневою та розташована в австрійському будинку. Висота стелі у квартирі — 3,30 м. Перший рівень квартири складається з двох ізольованих кімнат, коридору, кухні, санвузла та комори.

Квартира на вул. Джерельній за 400 тис. доларів

На вул. Джерельній у Львові за 400 тис. доларів продають 4-кімнатну квартиру площею 209 м кв. Житлова площа становить 100 м кв., а площа кухні — 70 м кв. Будинок побудовний у 2018 році.

У квартирі є кухня-вітальня, три спальні кімнати та два санвузли. Житло продають з меблями, ванною-джакузі.

Квартира на вул. Туган-Барановського за 390 тис. доларів

На вул. Туган-Барановського пропонують для купівлі 4-кімнатну квартиру за 390 тис. доларів. Загальна площа житла — 175 м кв., з яких житлова площа — 125 м кв., кухня — 50 м кв.

Зазначається, що квартира розташована у клубному малоквартирному австрійському будинку. У квартирі є гардеробна та горище. У будинку також є підземний паркінг, а територія будинку охороняється.

Квартира на вул. Коцюбинського за 385 тис. доларів

На вул. Коцюбинського продають 3-кімнатну квартиру за ціною 385 тис. доларів загальною площею 94,9 м кв. Житлова площа квартири становить 66,8 м кв., а площа кухні — 13,6 м кв.

Зазначається, що у квартирі зроблений дизайнерський ремонт з використанням позолоти. Люстри у квартирі виконані під індивідуальне замовлення в Італії та оздоблені камінням Swarovski.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік підробляв документи та продавав чужі квартири. За даними слідства, обвинувачений ще з кількома людьми незаконно продавав чужі квартири. Він підробляв на ім’я своїх спільників свідоцтва про право власності на квартири, дані про які не були внесені до офіційних реєстрів. Після цього зловмисники продавали нерухомість, яка їм фактично не належала. За такою схемою вони продали дві квартири.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності