Львівський військкомат звернувся до чоловіків з інших регіонів: у вас є дві доби

Львівський військкомат звернувся до чоловіків з інших регіонів: у вас є дві доби

Військовозобов’язані громадяни віком від 18 до 60 років на час дії воєнного стану повинні постійно мати при собі документи, що посвідчують особу, та військово-облікові документи

Військовозобов’язаним чоловікам, які прибули у Львівську область для проживання з інших регіонів, необхідно протягом двох діб звернутись до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомат) та стати на військовий облік.

Про це повідомили у Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Там нагадали, що військовозобов’язані громадяни віком від 18 до 60 років на час дії воєнного стану повинні постійно мати при собі документи, що посвідчують особу, та військово-облікові документи й на вимогу надавати їх для перевірки уповноваженим особам спільних патрулів.

Додамо, що за порушення правил військового обліку та ухилення від призову передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність.

Так, порушення правил військового обліку тягне за собою адміністративну відповідальність — штраф від 30 до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Повторне ж порушення вартуватиме порушнику від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів громадян. У грошовому еквіваленті — це від 510 до 850 гривень за перше порушення та від 850 до 1700 гривень за повторне порушення.

Нагадаємо, про будь-які масштабні мобілізаційні заходи на Львівщині наразі не йдеться.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності