Володимира Квурта поховають у Винниках

Володимира Квурта поховають у Винниках

Прощання відбудеться сьогодні, 29 грудня, о 19:00

Чин парастасу за Володимиром Квуртом відбудеться сьогодні, 29 грудня, о 19:00 у храмі Святих рівноапостольних Володимира і Ольги (м. Винники, вул. Шевченка, 2 — Патріарха Димитрія, 1).

Про це пишуть на сторінці Володимира Квурта у Facebook.

Чин похорону відбудеться завтра, 30 грудня, об 11:00 з храму Святих рівноапостольних Володимира і Ольги.

Поховання — на старому цвинтарі у Винниках на вулиці Шевченка.

Нагадаємо, 28 грудня стало відомо, що після важкої хвороби помер політик та колишній міський голова Винник Володимир Квурт.

Додамо, Володимир Квурт — український політик, управлінець, громадський діяч, підприємець. Він був депутатом Львівської обласної ради VIII демократичного скликання, головою постійної депутатської комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, секретарем Львівської міської ради та міським головою Винник.

Ще 8 липня 2019 року в інтерв’ю журналісту Остапу Дроздову на телеканалі NTA Володимир Квурт розповів, що протягом кількох років боровся з важкою хворобою, саме з цієї причини тривалий час він не брав активної участі у громадсько-політичному житті. Наслідком хвороби політика були затемнені окуляри, які він був змушений постійно носити. Володимир Квурт жив у Винниках, разом з дружиною Анжелікою виховував чотирьох дітей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності