З життя пішов політик та колишній міський голова Винник Володимир Квурт

Володимир Квурт

Про чин прощання з Володимиром Квуртом повідомлять згодом

Після важкої хвороби помер політик та колишній міський голова Винник Володимир Квурт.

Про це 28 грудня повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Володимира знали, мабуть, усі львів’яни. Він вірно служив своїй громаді. У свій час працював міським головою Винник та секретарем міської ради Львова. Світла Пам’ять», — написав Андрій Садовий.

Мер додав, що про чин прощання повідомлять згодом.

Додамо, Володимир Квурт — український політик, управлінець, громадський діяч, підприємець. Він був депутатом Львівської обласної ради VIII демократичного скликання, головою постійної депутатської комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, секретарем Львівської міської ради та міським головою Винник.

Ще 8 липня 2019 року в інтерв’ю журналісту Остапу Дроздову на телеканалі NTA Володимир Квурт розповів, що протягом кількох років боровся з важкою хворобою, саме з цієї причини тривалий час він не брав активної участі у громадсько-політичному житті. Наслідком хвороби політика були затемнені окуляри, які він був змушений постійно носити. Володимир Квурт жив у Винниках, разом з дружиною Анжелікою виховував чотирьох дітей.

Нагадаємо, у Трускавці 16 грудня на 76-му році життя помер доктор медичних наук, професор, Герой України Володимир Козявкін.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності