У Львові в «Пункті незламності» плестимуть маскувальні сітки: як долучитись

У Львові в «Пункті незламності» плестимуть маскувальні сітки: як долучитись

Також фахівці Львівського міського центру соціальних служб започаткували серію тренінгів з психологічної підтримки

У Львові у «Пункті незламності» в Центрі Довженка (просп. Червоної Калини, 81) плестимуть маскувальні сітки для потреб військових.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

«Для цієї роботи дуже потрібна тканина, її бракує. Особливо потрібна тканина білого кольору — це для «зимового» варіанту маскувальної сітки. І, звісно, дуже потрібні робочі руки. Тому просимо усіх небайдужих приходити до нас на сіткоплетіння або приносити білу тканину», — розповіли організатори.

Зазначається, що маскувальне покриття для військових можна плести у зручний час. Тож усіх небайдужих просять звертатись за телефоном: 067 284 10 21.

Крім того, раніше у «Пункті незламності», що у Центрі Довженка, відбувся тренінг з домедичної допомоги. Водночас, якщо будуть запити від львів’ян, то такі ж тренінги планують проводити й надалі.

Також фахівці Львівського міського центру соціальних служб започаткували серію тренінгів з психологічної підтримки. Вони відбуваються у «Пункті незламності», що у Палаці культури ім. Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1). Тренінги проводяться щочетверга з 17:00 до 18:00. До групи психологічної підтримки можуть долучитися усі охочі.

Нагадаємо, в Україні запрацював новий проєкт підтримки людей — «Пункти незламності». У них, незважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних телефонів, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення мам та дітей. Також у планах обладнати всі пункти системами супутникового зв’язку Starlink. Про те, де зараз ці пункти функціонують на Львівщині, читайте у матеріалі LVIV.MEDIA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності