Львів попрощається з Героєм Володимиром Хитруном

Львів попрощається з Героєм Володимиром Хитруном

Поховають воїна у Рясному

5 грудня Львів попрощається з Героєм Володимиром Хитруном, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Героя розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 — міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна у Рясному.

Володимир Хитрун (12.12.1975-19.11.2022) навчався у Ліцеї №94 Львівської міської ради. Закінчив Державний навчальний заклад «Ставропігійське вище професійне училище міста Львова» (тоді — Професійно-технічне училище №17).

Протягом 1994-1996 років проходив військову службу на посаді сержанта у місті Сімферополь. У мирний час працював за кордоном у будівельній сфері. Захоплювався автомобілями та зброєю.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини.

Боровся із загарбниками у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. Був головним сержантом-командиром міномета.

У Володимира Хитруна залишилися дружина, троє синів та сестри.

Нагадаємо, у війні з російськими окупантами Дрогобицька громада втратила ще одного Героя — 32-річного мешканця Нагуєвич Івана Луніва. Під час виконання бойових завдань 29 листопада воїн загинув неподалік Краматорська на Донеччині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності