«Політехніка-Галичина» виграла першу гру сезону Суперліги

«Політехніка-Галичина» виграла першу гру сезону Суперліги

Перед заключною чвертю гості вели в рахунку з різницею в одне очко

Сьогодні, 20 листопада, у Палаці спорту «Галичина» львівська «Політехніка-Галичина» здобула знакову перемогу в історії клубу.

Про це пишуть на сторінці відділення НОК України у Львівській області.

«Після 7-річної відсутності в еліті, наші баскетболісти вперше перемогли в Суперлізі сезону 2022/23, здолавши сусідів зі «Старого Луцька» - 65:59», - йдеться у повідомленні.

Відзначають, що перед заключною чвертю гості вели в рахунку з різницею в одне очко. Але, завдяки відмінно проведеній кінцівці матчу, команда Ярослава Зубрицького зуміла вирвати перемогу.

Найкращим гравцем зустрічі став гравець «Політехніки-Галичини» Микола Полюляк - 11 очок, 8 підбирань, 6 передач, 3 перехоплення і 2 блок-шоти.

Додамо, що для «Політехніки-Галичини» це був другий матч в сезоні. 16 листопада команда в домашніх стінах поступилася «Прикарпаттю-Говерлі-КФВ» - 73:82.

Нагадаємо, 4 листопада, баскетболісти клубу «Львівська Політехніка» стартували у чемпіонаті Вищої ліги.

Зазначимо, що після кількарічної перерви Львів знову буде представлений у найсильнішому баскетбольному дивізіоні України, адже «Політехніка-Галичина» стала дев’ятим клубом української баскетбольної Суперліги.

Нагадаємо, колишній президент США Барак Обама причетний до однієї з груп, яка розглядає можливість купівлі франшизи НБА «Фінікс Санз».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності