У Львові на благодійному турнірі з баскетболу зібрали для ЗСУ 100 тисяч гривень

У Львові на благодійному турнірі з баскетболу зібрали для ЗСУ 100 тисяч гривень

70 тисяч зібрали від учасників та 30 тисяч від продажу лотів

15 травня на одному з відкритих баскетбольних майданчиків Львова відбувся благодійний турнір з баскетболу 3х3 Play BALL For Ukraine. Головною метою турніру було зібрати кошти для української армії. Завдяки змаганню спортсмени зібрали близько 100 тисяч гривень. Про це повідомляє Львівська міська рада.

"Благодійний шоу-матч 5х5, викликав неабиякий інтерес серед вболівальників. І причин було кілька, однак головна з них — це унікальність самого матчу. Поруч з дворазовим чемпіоном НБА Станіславом Медведенком, чи зірковими у минулому баскетболістами Сергієм Ліщуком та Дмитром Забірченком грали люди різних професій: керівники спортивних федерації, бізнесмени, президенти баскетбольних клубів, підприємці, айтішники. Уже традиційно участь у такому матчі взяв і начальник управління спорту Львова Антон Нікулін, а символічне перше вкидання за спірний м’яч зробив міський голова Львова Андрій Садовий", — йдеться у повідомленні.

У матчі між умовними командами БК "Тернопіль" та "Дніпро" (саме ці клуби організували на матч ігрову форму) перемогла дружба, а точніше БК "Тернопіль" — 38:35. У скороченому за баскетбольними мірками поєдинку було шоу: данки, "трюльники", трюки, комбінації, ефектні штрафні кидки та справжня гра на публіку.

Після матчу гравець "Тернополя" Сергій Ліщук виставив на аукціон свою тренувальну форму з маріупольського "Азовмаша". На фоні останніх новин про "Азовсталь" цей лот, як мінімум, привернув до себе увагу. Окрім майки Ліщука організатори турніру, а саме Ростислав Зелик та Денис Головко, виставили й інші лоти, серед яких майки з автографом Олексія Леня та Святослава Михайлюка, кросівки з автографом Станіслава Медведенка.

Цього вечора баскетбол об’єднав людей заради Збройних сил України. Завдяки турніру зібрали близько 100 тисяч гривень —  70 тисяч від учасників та 30 тисяч від продажу лотів.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності