• Головна
  • Новини Львова
  • Львівські штани — «найкращі штани евер»: відома топмодель вкотре обрала одяг від дизайнерки зі Львова

Львівські штани — «найкращі штани евер»: відома топмодель вкотре обрала одяг від дизайнерки зі Львова

Львівські штани — «найкращі штани евер»: відома топмодель вкотре обрала одяг від дизайнерки зі Львова

Кендалл Дженер вперше вбралася в штани й топ з веганської шкіри виробництва Cultnaked навесні 2021 року

Нещодавно одна із найвідоміших моделей світу Кендалл Дженнер відвідала баскетбольну гру «Фінікс Санз» проти «Лос-Анджелес Кліпперс». Для виходу топмодель вибрала штани Killa українського бренду Cultnaked.

Світлину моделі у цьому образі оприлюднила у Twitter львівська дизайнерка Мері Фуртас, засновниця бренду Cultnaked.

«Там Кендалл Дженнер вчетверте (!) одягнула наші штани. Я знаю, шо на примірках вона казала стилісту, що це «найкращі штани евер», але вона реально оце всерйоз їх постійно носить. Наші штани. Львівські. Королева», — йдеться у дописі.

Зазначається, що Кендалл вперше вбралася в штани й топ з веганської шкіри виробництва Cultnaked навесні 2021 року. Тоді образ облетів увесь Інтернет, оскільки це був перший вихід зірки в еру постковіду з її бойфрендом, гравцем «Фінікс Санз» Девіном Букером. Відтоді бренд став відомий у всьому світі завдяки своїм продуманим і комфортним дизайнам, які мають ідеальну посадку.

Додамо, що Cultnaked носять багато зірок Голлівуду. Наприклад, у таких самих штанах в об’єктиви фотокамер потрапляла попспівачка Аріана Гранде, секс-символ 2000-х Меган Фокс і топмодель Ельза Госк.

Довідково:

Cultnaked — створений у 2017 році в Україні фешн-фотографкою та дизайнеркою Мері Фуртас бренд одягу. За декілька років він масштабувався від невеличкого цеху у Львові до організації власних іміджевих заходів у Лос-Анджелесі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності