• Головна
  • Новини Львова
  • 14-річна львів’янка здобула «бронзу» юніорського чемпіонату України зі стрибків у воду

14-річна львів’янка здобула «бронзу» юніорського чемпіонату України зі стрибків у воду

14-річна львів’янка здобула «бронзу» юніорського чемпіонату України зі стрибків у воду

14-річна львів’янка Віра Середяк здобула «бронзу» юніорського чемпіонату України зі стрибків у воду. Змагання пройшли у суботу, 29 жовтня, в столичному Центрі спорту «Ліко».  

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

У синхронних стрибках з трампліну серед дівчат вікової групи «В» Віра Середяк у парі киянкою Євгенією Лукашенко піднялися на третю сходинку п’єдесталу, набравши 200,22 бали. Перемогу у цьому виді програми святкували Соф’я Есман і Софія Іванова (Луганська область) – 221.31 бали, а срібні медалі вибороли Софія Виставкіна і Діана Карнафель (Київ) – 217.59 бали.

Додамо, що Віра Середяк, вихованка львівських тренерів Дмитра Адамчука, Уляни Кавійчик та заслуженого тренера України Олега Мельнікова, в Києві змагалася також і в індивідуальних стрибках, потрапивши до двох фіналів. У фіналі на однометровому трампліні Віра посіла 9 місце, набравши 231, 65 бали. А у фіналі на 3-метровому трампліні 14-річна львів’янка продемонструвала 11 результат, набравши 263, 2 бали.

Зауважимо, що в якості рефері на цьогорічному чемпіонаті України успішно працював єдиний представник Львівщини Дмитро Адамчук.

Нагадаємо, талановита 15-річна львівська шпажистка Анна Максименко продовжує блискуче виступати на етапах Європейського кадетського циклу 2022/23. У п’ятницю, 28 жовтня, в австрійському місті Клагенфурт-ам-Вертерзе вона стала чемпіонкою етапу «Trofeo Maestro Dario Codarin» в особистих змаганнях.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності