• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові понад 360 курсантів університету внутрішніх справ присягнули на вірність українському народові

У Львові понад 360 курсантів університету внутрішніх справ присягнули на вірність українському народові

У Львові понад 360 курсантів університету внутрішніх справ присягнули на вірність українському народові

Також працівникам університету, поліцейським, нацгвардійцям, прикордонникам, рятувальникам, представникам Державної міграційної служби та Сервісного центру МВС у Львівській області вручили відзнаки

У четвер, 20 жовтня, курсанти-першокурсники Львівського державного університету внутрішніх справ склали Присягу працівника Національної поліції.

Про це повідомили на сторінці Львівського державного університету внутрішніх справ у Facebook.

362 хлопців та дівчат представляють 17 областей України. Серед них ті, хто вимушено покинули свої домівки через воєнні дії, та ті, чиї батьки боронили або боронять нашу державу від ворога. Курсанти урочисто присягли вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та інших законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов'язки.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто поліг за волю та незалежність України. Також в межах заходу поклали квіти до Меморіалу пам’яті поліцейським.

Привітала першокурсників із цією важливою подією заступниця міністра внутрішніх справ України Мері Акопян. Вона підкреслила, що вибір професії правоохоронця — дуже відповідальний та сміливий крок, адже бути українськими поліцейськими означає бути взірцем стійкості, професійності, людяності та незламності.

Вітаю вас у великій поліцейській родині. Вірю, що ви сумлінно навчатиметеся та будете готовими у будь-який момент нести службу, захищати Україну та наше суспільство. Впевнена, що саме ваше покоління стане правоохоронцями, які будуть відбудовувати нашу державу, створювати нову «архітектуру безпеки» у Європі

заступниця міністра внутрішніх справ України Мері Акопян заступниця міністра внутрішніх справ України Мері Акопян

Крім того, працівникам університету, поліцейським, нацгвардійцям, прикордонникам, рятувальникам, представникам Державної міграційної служби та Сервісного центру МВС у Львівській області вручили відзнаки МВС України.

Нагадаємо, правоохоронці Львівщини, які зараз воюють з російськими загарбниками на сході нашої держави, у День захисників та захисниць України отримали відзнаки та чергові спеціальні звання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності