До Львова з візитом завітав колишній міністр оборони Канади

До Львова з візитом завітав колишній міністр оборони Канади

До Львова з візитом завітав колишній міністр оборони Канади Гарджіт Саджан. Зараз він є міністром міжнародного розвитку Канади.

Про це повідомляє LVIV.MEDIA.

Подробиці візиту Гарджіта Саджана до Львова наразі невідомі. Його помітили разом з Андрієм Садовим у центрі Львова у супроводі делегації.

Додамо, Гарджіт Саджан представляв Канаду на інавгурації Володимира Зеленського у травні 2019 року. Канадський міністр зустрічався із Зеленським і пізніше, на українській бізнес-конференції в Торонто в липні 2019 року, а раніше, у 2017 році, він разом із Христею Фріланд підтримав продовження канадської військової місії UNIFIER в Україні, чим викликав невдоволені коментарі кремля.

Гарджіт Саджан був першим канадським міністром національної оборони сикхського походження, а також першим канадцем-сикхом, який командував резервним полком канадської армії.

Його вірування сикхів вимагало від нього не голитися, що перешкоджає використанню звичайних військових протигазів, тому Саджан винайшов власний протигаз, який захищав його з бородою, і запатентував його у 1996 році.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності