• Головна
  • Новини Львова
  • 28 вересня Львів попрощається з вболівальником “Карпат”, який загинув у бою з окупантами

28 вересня Львів попрощається з вболівальником “Карпат”, який загинув у бою з окупантами

28 вересня Львів попрощається з вболівальником “Карпат”, який загинув у бою з окупантами

Містян закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань

У середу, 28 вересня, Львів попрощається з Андрієм Балаєм, який загинув у бою з російськими окупантами. 26-річний захисник боронив Україну на Луганщині та був активним вболівальником львівських “Карпат”.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі. На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Містян закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка Героя

Андрій Балай (06.12.1995-04.04.2022). Львів’янин.

Навчався у ліцеї №80 Львівської міської ради. Змалку захоплювався футболом, був активним прихильником футбольного клубу “Карпати”.

Закінчив державний навчальний заклад “Львівське вище професійне політехнічне училище”. Після завершення навчання працював оператором у Товаристві з обмеженою відповідальністю “Перша приватна броварня”.

У 2015 році проходив строкову військову службу у лавах Національної гвардії. Після повернення працював у будівельній сфері.

Із першого дня повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Захищав Батьківщину у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Луганської області.

У Андрія Балая залишилися мама, брат, тітки та двоюрідні сестри.

Читайте також:

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності