• Головна
  • Новини Львова
  • Зустріли 1 вересня зі сміттєзвалищем: поблизу львівського ліцею виявили купу сміття

Зустріли 1 вересня зі сміттєзвалищем: поблизу львівського ліцею виявили купу сміття

Зустріли 1 вересня зі сміттєзвалищем: поблизу львівського ліцею виявили купу сміття

Вчителька ліцею каже, що заклад фізично не може оплатити вивезення сміття

На території львівського ліцею №45 виявили сміттєзвалище.

Про це на "Гарячу лінію міста Львова" повідомила місцева жителька Наталія Клим-Гнатів.

Жінка поділилася світлинами сміттєзвалища та попросила, аби його прибрали.

"Ось так сьогодні зустрічатиме учнів Ліцей 45 ЛМР (вул. Наукова, 25). Два місяці сміття очікує учнів на шкільному стадіоні. Місцеві любителі вечірніх посиденьок також обмилували звалище, усім, мабуть, так підходить. Прохання посприяти, щоб ліцей №45 ЛМР прибрав сміття", — зазначила Наталія Клим-Гнатів.

Натомість у коментарях жінці відповіла вчителька англійської мови, яка працює у ліцеї. Вона зазначила, що ліцей фізично не може оплатити вивезення сміття.

"Це сміття з колишнього підвалу після переобладнання його в укриття, ліцей фізично не може оплатити вивезення сміття, оскільки державне казначейство не дозволяє використати кошти за такою статтею. Будемо вдячні тим, хто запропонує свою допомогу у вивезенні сміття. Дякуємо за розуміння", — написала вчителька ліцею Наталія Тугай.

Наразі невідомо, чи вивезуть сміття, чи ні, однак "Гаряча лінія міста Львова" скерувала звернення місцевої жительки до управління освіти Львівської міської ради.

Нагадаємо, у Сокалі, що на Львівщині, через місцеве сміттєзвалище завелися таргани. Вони не дають спокою мешканцям міста, адже з ними важко боротися.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності