17 липня львів'ян кличуть на екскурсію у Митрополичі сади

17 липня львів'ян кличуть на екскурсію у Митрополичі сади

Парк. який належить Львівській архиєпархії УГКЦ, відкриють для огляду учасників екскурсії

Цієї неділі, 17 липня, усіх охочих львів'ян та гостей міста запрошують на екскурсію Митрополичими садами, які з цієї нагоди відкриють для публіки. Старовинна пам'ятка садово-паркового мистецтва э частиною комплексу архикатедрального собору святого Юра Української греко-католицької церкви.

Про це повідомили на фб-сторінці “Фундації Духовного Відродження”.

“Запрошуємо цієї неділі на екскурсію Митрополичими садами з нашим екскурсоводом. 17 липня 16:00 Благодійний внесок 100 грн Попередня реєстрація обов‘язкова!”, — зазначають там.

Для реєстрації організатори просять телефонувати за номером 0682282160.

Довідка: Митрополичі сади — сад, розташований біля палацу греко-католицьких архієпископів на території комплексу собору Святого Юра у Львові. Парк розташований на схилі Святоюрської гори. У 1772 році був обведений кам'яною загорожею. Це був приклад сакральних садів, якими оточувалися львівські монастирі й храми у минулому.

Територія парку, як і майже весь комплекс катедри святого Юра належить Львівській архиєпархії УГКЦ.

Нагадаємо, 43-річного львів’янина, директора фірми-підрядника затримали правоохоронці. З’ясувалося, що чоловік нажився під час проведення робіт з реставрації та впорядкування території Собору святого Юра у Львові. До кишені собі поклав 2 мільйони гривень.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності