• Головна
  • Новини Львова
  • Вирощували та продавали коноплю: у Львові затримали трьох накродиллерів з "товаром" на мільйон гривень

Вирощували та продавали коноплю: у Львові затримали трьох накродиллерів з "товаром" на мільйон гривень

Вирощували та продавали коноплю: у Львові затримали трьох накродиллерів з "товаром" на мільйон гривень

Трьох чоловіків затримали у Львові за зберігання та збут наркотиків. Учасники злочинної групи через спеціально створені телеграм-канали продавали небезпечні речовини. Діяли на території Львова та Києва. Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

"Збували наркотичні та психотропні речовини на території Львівської області та в інших регіонах України", - кажуть у прокуратурі.

Правоохоронці провели 8 санкціонованих обшуків у помешканнях та автомобілях зловмисників. У результаті було виявлено та вилучено понад 2,5 кг висушеного наркотичного засобу канабіс. Частина наркотичної речовини вже була розфасована для продажу в зіп-пакети.

"Крім того у спеціально облаштованій кімнаті було виявлено зростаючі рослини коноплі, а також інші види наркотичних засобів та психотропних речовин. А ще засоби пакування та зважування, банківські картки, мобільні телефони, носії інформації, чорнові записи та 1 легковий автомобіль", - додають прокурори.

Загальна вартість вилученого за цінами "чорного ринку" становить близько 1 млн грн.

Фігурантів затримано. 3 чоловікам повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, вчора, 9 червня, оперативники кримінальної поліції Львова викрили 37-річного чоловіка, який реалізовував наркотики в місті. Підозрюваного львів`янина затримали під час чергового збуту заборонених наркотичних речовин.

 

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності