"Пласт" збирає 300 тисяч доларів на допомогу армії

"Пласт" збирає 300 тисяч доларів на допомогу армії

Придбати планують засоби захисту

"Пласт" оголосив про збір коштів для захисників України. Придбати планують засоби захисту — аптечки, турнікети, бандажі, шоломи, рації та прилади бачення. Про це повідомили на сторінці організації у Facebook.

"Ми розпочинаємо збір 0 000 до 110 річниці Пласту, щоб продовжувати виконувати місію — робити все для перемоги. 2000 воїнів очікують твоєї підтримки та допомоги!",  — розповіли у "Пласті".

Підтримати їхню благодійну ініціативу можна за цим посиланням.

Нагадаємо, українська скаутська організація "Пласт" відзначає сьогодні 110 років заснування. Саме 12 квітня 110 років тому у приміщенні Академічної гімназії близько 40 пластунів склали першу пластову присягу. З цієї нагоди у Львові відбулась церемонія урочистого вшанування пам’яті воїнів-захисників України та пластунів, які не зломили своїх присяг.

Додамо, з часу повномасштабної війни діяльність організації у Львові спрямована на щоденну допомогу Україні та відданість пластовій присязі — бути вірними Богові та Україні, жити за пластовим законом та допомагати іншим. Вже понад місяць осередок "Пласту" діє як Штаб гуманітарної допомоги у Львові та щоденно відправляє тонни провізії, медикаментів та амуніції військовим та цивільним по всій Україні.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності