• Головна
  • Новини Львова
  • Через ремонт перекриють перехрестя С. Бандери – вул. Городоцька: як їздитиме транспорт

Через ремонт перекриють перехрестя С. Бандери – вул. Городоцька: як їздитиме транспорт

Через ремонт перекриють перехрестя С. Бандери – вул. Городоцька: як їздитиме транспорт

Перекриють перехрестя на місяць

З 14 жовтня через ремонт дорожники перекриють С. Бандери – вул. Городоцька. Тож цілий місяць тут не їздитиме  транспорт.

Дорожники організували об’їзд до центру по вул. Тобілевича – вул. Федьковича. До Залізничного вокзалу можна буде проїхати по вул. Короткій.

В русі громадського транспорту також відбудуться зміни. Тож трамваї № 1, № 4, № 6 курсуватимуть лише до церкви Анни та зворотньо.

На час ремонтних робіт з Залізничного вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсуватиме експрес-маршрут.

Автобусні маршрути № 6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут «Аеропорт – церква Св. Анни» у сторону центру їздитимуть по вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича - вул. Шептицького – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – і далі за маршрутом.У сторону Залізничного вокзалу автобусні маршрути об’їжджатимуть вул. Городоцької по вул. Короткій – і далі за маршрутом.

Також місто збільшить кількість автобусів на маршрутах.

На перехресті облаштовуватимуть трамвайну інфраструктуру. Зокрема змінюватимуть радіуси поворотів трамваїв, та відновлюватимуть контактну мережу трамвайної лінії.

Основним покриттям на дорозі буде бруківка. Асфальтованими будуть лише велодоріжки з двох сторін дороги. Після відкриття, від вул. Городоцька до вул. Федьковича, дорога буде пішохідною зоною. По ній зможуть їздити лише трамваї.

Реконструкція вул. Степана Бандери триватиме далі. Завершити всі ремонтні роботи планують до кінця року. На оновленій дорозі з’являться спеціальні кишені для паркування та велодоріжками з двох сторін. Тротуари облаштують з умовами для маломобільних груп населення.

Протяжність вулиці становить 1,05 км. На її ремонт місто використало 209,5 млн гривень. Роботи виконує ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур».

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності