У львівській мерії розповіли, які вулиці відремонтують наступного року

У львівській мерії розповіли, які вулиці відремонтують наступного року

Вулицю Вітовського із перехрестям Сахарова – Коперника – Нечуя-Левицького почнуть ремонтувати вже наступного року. Про це розповів в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець, пише Твоє Місто. Чиновник каже, що це одна із тих ділянок у Львові, які потребують нагального ремонту.

Планують також у мерії взятися за вулицю Залізничну, якою зараз об’їжджають перекриту ділянку на вулиці Шевченка.

«Це такі основні проєкти, з яких почнуть, але є й багато інших у Львові, зокрема хочуть завершити проєкт велопішохідної інфраструктури вулиці Чорновола по вулиці Варшавській і до Замарстинівської», – каже Олександр Одинець.

Ремонт стартує також на вулицях Грінченка і Мазепи. Проте тут ремонт, вірогідно, триватиме більше року.

У міській раді є також проєкт для вулиці Федьковича. Однак роботу тут не починали через реконструкцію вулиці Степана Бандери. Її ж планують завершити наступного року.

На 2022-2023 роки запланували також ремонт вулиці Антоновича та Героїв УПА. Крім того, дорожники працюватимуть із тими проєктами, які вже ремонтують.

Нагадаємо, вулицю вулицю Орлика у Львові планують здати в експлуатацію у грудні. Наразі тут залишається лише одне проблемне місце – стик з вулицею Мазепи. Його ремонтуватимуть вже наступного року.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності