• Головна
  • Лайфстайл
  • У Львові відбудеться фестиваль вуличних культур та сучасного мистецтва «Авангард festival»

У Львові відбудеться фестиваль вуличних культур та сучасного мистецтва «Авангард festival»

У Львові відбудеться фестиваль вуличних культур та сучасного мистецтва «Авангард festival»

Фестиваль є наймасштабнішим такого формату на заході України

25-26 вересня у Львові відбудеться фестиваль вуличних культур та сучасного мистецтва. Більшість подій відбудеться у Львівському палаці мистецтв.

На фестивалі вперше відбудеться All Stars breaking battle, з призовим фондом у 17 тис. гривень. Участь візьмуть учасники зі всієї України.

Також 10 лекторів проведуть лекції на тему графіті, музики, виставки та снікеркультури. Зокрема Юлія Степаняк розповідатиме «Стріт-арт, мурали і графіті - різниця термінів і необхідність проведення фестивалів кожного з напрямів».

На території діятиме custom car. Туди організатори привезуть автобус з першого фестивалю котрий розмалюють запрошені райтери. Під час фестивалю буде діяти експозиція exclusive model of sneakers. Її привезуть з Києва лише на 2 дні фестивалю. Для гостей фестивалю діятиме знижка у магазині All Stars.

Також на фестивалі проходитимуть кінопокази. Головною стрічкою буде український документальний фільм «Вусатий фанк».

Завершуватись два дні фестивалю будуть вечірками. Перший день вечірка проходитиме в жанрі хіп-хоп. На другому дні локальні діджеї зіграють хаус.

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться 25 вересня о 12:00 год за адресою: вул. Коперника, 17, Львівський палац мистецтв. Деталі фестивалю на офіційній сторінці Facebook.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності