• Головна
  • Лайфстайл
  • Привітання з днем народження другу у віршах, картинках та своїми словами

Привітання з днем народження другу у віршах, картинках та своїми словами

їстівний букет чоловічий

Щоби плани були по зубах, мрії — по кишені

LVIV.MEDIA поділилося привітаннями з днем народження для друга. Смішні вірші, прикольні картинки та оригінальні слова від себе — побажайте здійснення мрій так, щоб запам’яталося на весь 2023 рік.

Привітання з днем народження другу у віршах

З днюхою тебе вітаю.

Здоров’я, миру й добра

Бажали рідні — я це знаю.

Емоцій гір і вир подій

Тобі ж я нині побажаю.

З днем народження, друже!

***

Многая літа — хорошу освіту,

благії літа — дорости до еліти.

Вірю, що зможеш, дострибнути всюди.

Знаю, що вийдуть із тебе ще люди.

З днем народження!

***

Не поспішай пеньком ставати,

Ще фори маєш кому дати.

На самокаті з вітерцем

За пивом скокнемо мигцем.

Тебе тоді я привітаю,

Не мати пуза побажаю.

Щоб весело було в житті,

На голові ріс чубчик, пелехи.

З днем народження, друже!

***

Другу найкращому нині бажаю

Модним бути, як висотка Шанхаю.

Міцним бути, як стіна Китаю.

Праведним ні, не пора ще до раю.

З днем народження!

Привітання з днем народження другу своїми словами

Вітаю неоціненну людину в моєму житті. Бажаю залізного здоров’я і міцної хватки, щоб зловити та втримати удачу в руках! Вірю, що зможеш узяти в життя все, що хочеш. З днем народження, друже!

***

Бажаю тобі людей. Не просто, а тих, хто підтримує та вірить у твої перемоги. Бажаю грошей. Не просто, а стільки, щоб задовольнити потреби та забаганки. Бажаю кохання. Не просто, а такого, чистого та світлого, що небо позаздрить. Бажаю бути другом. Не просто, а моїм. З днем народження!

***

Вітаю, друже! Бажаю стати архітектором. Накреслити свою долю, спроєктувати кохання, намалювати мрії. А головне — знайти спонсора, який втілить твій проєкт у життя. Підкорюй Говерли, літай у космос. Я вірю, що ти досягнеш усього, що хочеш.

***

Ну от і настав той день, коли приходиться вислухати оці всі «бажаю щастє та здоровлє». Тому не бажатиму тобі ніц. Візьму коньяк, наллю чарку та просто вип’ю за оте сто разів бажане щастя та здоров’я. З днем народження!

***

З днем народження, мій друже. Бажаю, щоб, де ти і з ким би не був, що і як не робив, завжди все в житті буде окей.

***

Щоби плани були по зубах, мрії — по кишені. Щоб кохана була, як левиця, а на людях — цариця. Щоб здоров’я тебе підтримувало, хвороби боялися підійти. З днем народження, друже мій найкращий.

***

Палкого свята, дружбан! Хай пристрасті вирують у житті. Нехай твоя чоловіча міць буде непохитною. Пам’ятай, тримаємо удачу за хвіст, а жінку за груди. Щастя, успіху та бабла.

***

Світ мінливий, але дружба — стабільна. А наша — навіки. З днем народження, друже. Нехай життя буде пригодницьким та комедійним. А трилери та жахи — то не твій жанр.

***

Вітаю зі святом. Гордий, що назвав мене своїм другом. Бажаю, щоб життя не підвело твоїх очікувань. Вірю у твої можливості. Знаю, що дійдеш до цілі швидше, ніж я моргну оком. Ти завжди таким був, таким і залишайся на довгі літа.

***

Привітати тебе не просто. Ти мозок компанії, я душа її. Але ти важливіший. Ти ділишся тим, що маєш. Готовий прийти на допомогу серед ночі. Можеш постояти не тільки за себе. Дякую, що ти з нами. Наш. Любимо, але не чмокаємо в щоку. З днем народження.

***

Бажаю стати чемпіоном із бігу з перешкодами. Щоби пробігти життя легко та красиво. А ще краще, не біжи, довше житимеш. З днем народження, друже!

Прикольні картинки з днем народження для друга

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA поділилося привітаннями з днем народження подрузі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності