Привітання з днем народження: бажаємо щастя своїми словами

Квіти стоять у вазі

21 побажання на день народження рідним та друзям, написані своїми словами

Редакція LVIV.MEDIA написала 21 свіже привітання з уродинами. Сподіваємося доповнити ваші смс-ки, листівки та тости фразами, які звучатимуть щиро та невимушено.

З днем народження: щирі вітання своїми словами

  1. Щирі вітання у твій день народження. Радості, миру та щастя. Нехай успішними будуть починання, яскравими будні та сонячними вихідні.
  2. З твоїм особистим новим роком. Бажаю радості, любові та світлого мирного неба над Україною. Здійснення мрій. Нехай рідні та близькі будуть живі, здорові, у безпеці та поруч. Слава Україні! Зі святом тебе.
  3. Вітаю. Бажаю, щоби поруч було те, що робить дні сонячними, усмішку щирою, а дружбу справжньою. Бажаю, щоб мрії ставали планами, а плани — дійсністю. З днем народження.
  4. Вітаю з уродинами. Бажаю синього мирного неба над головою та жовтої засіяної пшеницею землі під ногами. Перемоги нам. Чекаємо вдома.
  5. Нехай твоє життя візьме курсує за графіком. Нехай болячки гинуть, як роса на сонці. Нехай проблеми знають, де раки зимують. Нехай жінки обдаровують усмішкою. З днем народження.
  6. Сердешно вітаю з днем народження. Нехай життя буде полотном, на якому будні пишуть картину, наче да Вінчі, а вихідні — у стилі Ван Гога.
  7. З днем народження вітаєм. Щастя, радості бажаєм. Ще бажаєм добре жити, на відпустку заслужити.
  8. Вище носа. Нехай мілкі та глибокі мрії збуваються. Нехай плани стають сьогоденням. Не сумнівайся в собі: цінуй те, що ти робиш. Радій, люби та твори радісні миті. З Днем народження
  9. З днем народження! Бажаю знаходити те, що потрібно. Відчувати те, що важливо. Любити тих, хто любить навзаєм.
  10. Вітаю з днем народження. Бажаю міцного здоров’я, тривких нервів та мирного неба. А більше від життя наразі не треба.
  11. У цей день (вік) років тому народилося найбільше щастя в моєму всесвіті. Вітаю тебе (ім’я) з уродинами. Нехай тіло наповниться здоров’ям, дух – силою, думки – ясністю, а дії – впевненістю.
  12. Тримай мрії в руках, язик — за зубами. Роботу — у кліщах, кохану — у серці. З днем народження.
  13. Бажаємо вам здоров’я віз, щастя — міх, радості — торбу, любові — вазон. З днем народження.
  14. Щирі вітання з уродинами. Бажаємо, щоб у будні та на свята ви бачили усмішку батьків, чули сміх дітей та відчували обійми коханих. Реалізуйте мрії та наповнюйте життя позитивом.
  15. З днем тортика зі свічками. Бажаємо креативити не втомлюючись, реалізувати не зупиняючись, досягати не падаючи. Не вагайся — роби мрії діями.
  16. Вітаємо із днем народження. Бажаємо знайти свій шлях. Йти ним повільно з насолодою. Бути здоровим повсякчас. Радіти будням, відпочивати у вихідні.
  17. Вітання з днем народження. Миру та злагоду в родині та країні. Слави та честі тобі й Україні. Любимо тебе щиро, обіймаємо тебе міцно, сумуємо за тобою сильно.
  18. Вітаю тебе. Бажаю високо літати, повільно падати, але не приземлятися. Гармонії в стосунках, щастя в родині, радості від друзів. Поважаємо, цінуємо та любимо. Твої (ім’я).
  19. З днем народження! Бажаю міцного здоров’я, як каміння гір; гармонії душі, як на медитації, злагоди в сім’ї — у церкві, та швидкої перемоги України — як у казці.
  20. Сьогодні світ відкриє двері, що почути твої бажання. Тому не соромся – розкажи все, про що мрієш. Або ж загадай бажання та дуй свічку. З днем народження.
  21. Вітаю. Задуваючи свічки на торті, не загадуй бажання, уяви, що це проблеми, які паразитують на твоїх буднях. Уявив? Один, два, дуй!

З днем народження: привітання в картинках

Нагадуємо, раніше LVIV.MEDIA поділилося привітаннями з 8 березням для мами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності