• Головна
  • Лайфстайл
  • У віці 56 років помер актор із «Зоряних воєн» та «Гаррі Поттера» Пол Грант

У віці 56 років помер актор із «Зоряних воєн» та «Гаррі Поттера» Пол Грант

У віці 56 років помер актор із «Зоряних воєн» та «Гаррі Поттера» Пол Грант

Лікарі констатували у чоловіка смерть мозку й 19 березня відключили апарат життєзабезпечення

Актор «Зоряних воєн» і «Гаррі Поттера» Пол Грант раптово помер у віці 56 років. Повідомляється що він тривалий час боровся з наркотичною та алкогольною залежностями.

Про це пише Daily Mail.

Члени родини розповіли, що поліція виявила Гранта в четвер, 16 березня, біля станції Кінгс-Кросс. Його терміново доставили до лікарні, де медики констатували смерть мозку. Втім апарат життєзабезпечення був вимкнений у неділю, 19 березня.

Актор зростом 134 см з’явився в образі Евока у «Поверненні джедая». Також Пол Грант зіграв гобліна в екранізації «Гаррі Поттер і філософський камінь».

Він також зіграв ролі у фільмі «Віллоу» 1988 року з Велом Кілмером, фільмі «Легенда» 1985 року, «Лабіринті» з Девідом Боуї в головній ролі в 1986 році та «Дьюс Бігалоу 2».

У 2014 році Пол Грант розповів про те, що він витратив усі свої гроші на випивку, наркотики та повій, коли він розлучився з дружиною.

«У мене була сім’я, я був одружений, а тепер я розлучений. Я втратив усе. У мене нічого немає, мої речі, картини, одяг повсюди. Я не знаю, чого хочу зараз», - зазначав тоді актор.

Нагадаємо, у жовтні минулого року помер відомий 72-річний британський актор Роббі Колтрейн, відомий завдяки ролі Гегріда в «Гаррі Поттері».

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності