Кіно для 31 грудня: добірка новорічних фільмів для всієї родини

Сім'я дивиться фільм
Фото: Freepik

Святкові фільми допоможуть зануритися в атмосферу Нового року

Зимові свята — це чудова можливість всією родиною насолодитися кількома фільмами. Святкове кіно допоможе розслабитися та поринути в атмосферу Нового року та Різдва. Для того, щоб полегшити вибір атмосферних фільмів для всієї родини, LVIV.MEDIA підготувало добірку, до якої увійшло як нове кіно, так і вже добре знайомі фільмі.

«Щоденник Ноель»

У центрі кінострічки — автор гучних бестселерів Джейкоб Черчер. 20 років тому його вигнала з рідного дому мати, яка страждала на розлад психіки. Усі ці роки вони не бачилися і не підтримували зв’язок. Однак звістка про смерть жінки змушує письменника повернутися додому. Там серед інших речей він знаходить щоденник жінки, яку звали Ноель, а також зустрічає дівчину Рейчел, яка шукає біологічну матір. Разом вони з’ясовують, що ключ від таємниці народження Рейчел може лежати у рукописі.

«Хлопчик на ім’я Різдво»

Фільм заснований на однойменній книзі Метта Хейга. Головний герой — юний Ніколас, який веде непросте життя в лісах Лапландії зі своєю злою тіткою. Його батько відправився на пошуки грошей та ельфів, а мати померла. Ніколас тікає від тітки, щоб знайти свого батька, але місяцями блукаючи лісом, він стикається зі смертельними небезпеками, морозом і безнадією. У результаті хлопчина знаходить свою долю в чарівному краю, населеному ельфами.

«Сніговик»

У засніженому Осло несподівано зникає жінка. За розслідування загадкової події береться Гаррі Холе — знаменитий на всю країну детектив. Разом зі своєю напарницею він виявляє, що цей випадок далеко не єдиний. Таємничий злочинець вистежує жінок, після чого вбиває їх під час чергового снігопаду, залишаючи на місці злочину моторошних сніговиків.

«Щасливого Різдва»

Головна героїня — симпатична, але нещаслива дівчина на ім’я Кейт. Колись вона мріяла про кар’єру співачки, але зараз майже змирилася із тим, що буде розважати відвідувачів супермаркету в костюми ельфа. Дівчина пускається берега, п’є до безтями в барах та зловживає шкідливою їжею, аж поки одного дня не зустрічає дивакуватого хлопця на ім’я Том. Він допомагає дівчині переглянути свої погляди на життя та налагодити стосунки з навколишнім світом.

«Різдвяна казка»

Жюнона й Абель — літня подружня пара. На Різдво їхні діти повинні зібратися під дахом батьківського дому всі разом вперше за шість років. Старша дочка Елізабет приїжджає зі своєю замкнутою і нетовариською дитиною Полем. Анрі, не найкраща дитина в родині, привозить коханку. Молодший із синів Іван прибуває з дружиною Сільвією і двома дітьми. Ще чекають на племінника Симона. Але на порядку денному буде не тільки свято у теплому родинному колі. Для Жюнони, у якої виявили лейкемію, це Різдво може стати останнім. Тож родині, яка недолюблює один одного, доведеться помиритися, а також дізнатися таємницю, що приховує Сільвія.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA підготувало добірку мультиків, які можна переглянути під час зимових свят.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності