Як зустріти Новий рік наодинці: ідеї для особливого святкування

Новий рік 2023
Фото: pexels

Новий рік наодинці — це чудова можливість влаштувати своє свято мрії

Новий рік 2023 настає для українців в умовах війни. У такий час багато родин та друзів вимушено перебувають далеко один від одного, але це не привід відмовлятися від святкування Нового року. Тим більше, що зробити це можна і наодинці.

Для тих, хто з різних причин святкуватиме цьогоріч один, LVIV.MEDIA зібрало ідеї, як зробити таке свято особливим.

Приготуйте кілька улюблених страв

Новорічна ніч на самоті — це чудова можливість приготувати для себе смаколики. Ви можете обрати страви, які давно хотіли приготувати, але бракувало часу, або перевірені роками улюблені рецепти. Найголовніше тут — отримувати задоволення від процесу, тим більше, що готувати багато не треба — достатньо зробити невелику порцію лише для себе.

Перегляньте фільми чи мультики

Новий рік — це час, коли особливо хочеться полинути у казкову атмосферу. Зробити це точно допоможуть фільми та мультики, що просякнуті магією та святом. Однак, якщо немає бажання дивитися святкові картини, не варто обмежуватися — можна обрати будь-який жанр фільму або навіть провести новорічну ніч за захопливим серіалом.

Напишіть плани та мрії на прийдешній рік

Кажуть, що у новорічну ніч здійснюються бажання. Але можна не обмежуватися однією мрією, а запланувати для себе побажання на цілий рік. Ви можете скласти список планів на прийдешній рік, розписати свої мрії або навіть створити цілу мапу мрій з картинками та фотографіями, наклеєними на великий аркуш паперу. Також можна пофантазувати, виписати список своїх мрій на окремий аркуш, упакувати його у гарну коробочку та повісити на ялинку.

Влаштуйте собі вечір релаксу

Зустрічаючи новий рік наодинці, не обов’язково це робити у святковому одязі та за ідеально сервірованим столом. Натомість можна обрати улюблену піжаму та влаштувати собі вечір релаксу. Для цього достатньо набрати гарячу ванну, поставити біля неї свічки, увімкнути улюблену музику та налити собі келих шампанського чи й взагалі ароматного чаю. Також любителі різноманітних масок та домашній косметичних процедур можуть у цю ніч приділити час тільки собі та зробити увесь улюблений догляд.

Проведіть вечір за цікавою книгою

Електронна чи паперова — немає значення, але книга може стати гарним товаришем для святкування нового року. Обрати можна як улюблену історію, яку давно хотілося перечитати, так і абсолютно новий захопливий сюжет. Незалежно від вибору, гарантовано тут одне — ви й не помітите, як проб’ють куранти.

Також додамо, що святкування наодинці не позбавляє вас можливості привітати усіх, кого ви любите. Домовтеся заздалегідь про дзвінок із родичами й друзями або привітайте їх спонтанно. Це точно допоможе не відчувати себе самотньо.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA підготувало добірку мультиків, які можна переглянути під час зимових свят.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності