• Головна
  • Лайфстайл
  • Спогади залишаться на все життя: дівчина зробила собі татуювання на першому побаченні з хлопцем, якого вона знайшла в Tinder (відео)

Спогади залишаться на все життя: дівчина зробила собі татуювання на першому побаченні з хлопцем, якого вона знайшла в Tinder (відео)

Спогади залишаться на все життя: дівчина зробила собі татуювання на першому побаченні з хлопцем, якого вона знайшла в Tinder (відео)

Відео цього нетрадиційного першого побачення переглянули понад 440 000 разів

Користувачка TikTok із нікнеймом Lil.Allyway опублікувала відео, як вона провела перше побачення з хлопцем, з яким познайомилась в Tinder, — прогулюється пляжем і грає в більярд у барі. Але родзинкою вечора стало татуювання трикутників на шиї, яке вона зробила разом із незнайомцем.

Про це пише New York Post.

«Ми з моєю парою вирішили зробити татуювання на нашому першому побаченні», — написала вона, пояснивши, що не впевнена в тому, яке татуювання вона зробить, поки не прийде в студію.

Тим часом хлопець обрав собі татуювання на внутрішній стороні передпліччя. Після того, як пара остаточно знайшла спільну мову, вони пішли на вечерю та продовжили побачення в барі.

Відео цього нетрадиційного першого побачення переглянули понад 440 000 разів. Також знайшлися багато людей, які прокоментували такий вчинок.

«Я також хочу зробити це на першому побаченні», — прокоментував один із вражених глядачів.

Інші поділилися своїми історіями кохання, які виникли після того, як вони зробили спільне татуювання.

«Зробила це зі своїм коханим. Ми разом вже 4 роки і чекаємо нашої першої дитини. Дійсно, мабуть, татуювання з незнайомцем не є великою рідкістю», — написав один із підписників.

«Я зробив це для першого побачення, не шкодую, це ЧУДОВА ІСТОРІЯ», — зауважив інший користувач.

Та у коментарях знайшлися й скептики, які не дуже вражені цим вчинком.

«Кожна історія кохання або закінчується назавжди, або розбиває серце, це не варте такого ризику», — написав один із коментаторів.

Нагадаємо, вчені із Гонконгу та США дійшли висновку, що від нещастя старіють більше, ніж від куріння.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності