• Головна
  • Лайфстайл
  • Прокат авто у Львові: що потрібно знати, аби не прогадати з вибором “залізного коня”

Прокат авто у Львові: що потрібно знати, аби не прогадати з вибором “залізного коня”

Прокат авто у Львові: що потрібно знати, аби не прогадати з вибором “залізного коня”

Ні для кого не секрет, що власникам автівок переміщатись легше, ніж тим, у кого машини немає. Особливо складно без авто під час переїзду або ж в іншому місті на відпочинку чи у відрядженні. Та вирішення цього питання просте — беріть автівку в оренду в https://ukr-prokat.com/orenda-avto/lviv, якщо “залізний кінь” потрібен тут і зараз.Що потрібно знати, аби взяти авто на прокат, розповідаємо нижче.

Яку автівку обрати

Обирати автомобіль варто з огляду на потреби. Наприклад, якщо вам потрібно відправитись у коротке відрядження, брати позашляховик не доцільно, адже так ви використаєте більше палива.Водночас, якщо ви збираєтесь на відпочинок великою компанією або плануєте переїзд, взяти містку машину — хороший варіант. Обрати автівки ви можете на сайті “Укр-Прокат"”Зверніть увагу на власну потребу та комфорт. Якщо ж у вас обмежений бюджет, візьміть автівку середнього класу, а ось для довгих поїздок підійде машина комфорт-класу. Врахуйте не тільки витрати на паливо, а й тип коробки передач. Якщо ви вмієте користуватись виключно коробкою-автомат, не беріть механічну — це лише ускладнить вашу поїздку. Однак механіка дешевша, тож якщо ви з нею впораєтесь — це заощадить вам кошти.Якщо ж ви плануєте виїзд з дитиною, не забудьте про дитяче крісло, якщо ж збираєтесь на бізнес-зустріч, можна взяти із собою водія, який керуватиме машиною.Заздалегідь продумайте, що саме вам потрібно, а без чого можна обійтися.

Які машини пропонує “Укр-Прокат”

Ознайомитися з вмістом автопарку можна прямо на сайті “Укр-Прокат”. Це бюджетні машини, позашляховики, класи комфорт і преміум. Зокрема: Audi A6 S-line, Citroen C1, Citroen C-Elysee, Ford C-Max Hybrid, Ford Focus, Ford Mondeo, Honda CR-V, Hyundai Accent, Jeep Renegade 4 × 4, Kia sportage 2019, Nissan Juke, Nissan Qashqai 2019, Opel Corsa, Renault Megane, Skoda Fabia, Skoda Fabia Combi, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Suzuki Vitara NEW, Sеат Ateca 2019 Diesel, Smart Сabrio, Toyota Camry 2019, Toyota Corolla 2019, Toyota RAV4 2019, VW Golf 7 Variant, VW Golf 7 Variant, VW Jetta, VW new beetle, VW Polo, VW Polo Cross, VW Polo Sedan,, VW Tiguan, VW Touareg, VW Transporter T6, VW UP.Можна підібрати машину самостійно або ж звернутися за допомогою до консультантів.

Що потрібно для того, аби орендувати авто 

Аби взяти автівку на прокат, у вас мають бути водійські права зі стажем водіння не менше 2-ох років. Особа, яка хоче орендувати машину, повинна бути не молодше 21 року. Також вам знадобиться іменна кредитна карта. Після цього ви можете підписати договір оренди.Показник хорошої компанії з оренди автівок — страхування, а ще цілодобова підтримка. Це все надає “Укр-Прокат”. Страхування визначає так звану франшизу — суму зобов’язання орендаря, в межах якої він несе відповідальність за пошкодження автомобіля.Стандартно, орендувати автівку можна на добу, крім того, компанія надає клієнту автомобіль з повним баком бензину.  А ще за  містдодаткову плату можна отримати дитяче крісло, навігацію GPS, водія або ж ви можете повернути авто в іншому місті, в неробочий час та з неповним баком.

Що варто перевірити в автівці перед виїздом 

Перед поїздкою потрібно перевірити гальма. Саме несправність гальмівної системи — одна з найпоширеніших причин аварій. Не завадить й перевірити ручне гальмо.Проконтролюйте рівень охолоджувальної і гальмівної рідин, машинного масла. Для автоматичної коробки вибирайте тільки якісні суміші. Якщо є сумніви у свіжості, краще їх замінити, інакше навіть пару сотень кілометрів понад норми можуть призвести до поламки і капітального ремонту. Також перевірте рідину в бачку омивача, а взимку замініть її на антифриз. Влітку варто проконтролювати тиск в кондиціонері та за необхідності заправити його фреоном.Тиск у шинах та їхній стан не менш важливі. Врахуйте, що поїздка по рівній хорошій трасі потребує піднятого тиску. Додатково варто перевірити балансування коліс. Будь-які відхилення позначаються на ходових якостях машини, витраті бензину і безпеці в цілому.Перевірте й ремені та подушки безпеки. Фари, задні ліхтарі, поворотники та звуковий сигнал повинні бути справні. Зверніть увагу на точність і справність контрольно-вимірювальних приладів. Оптика неодмінно має бути чиста.Важливим фактором є й те, що беручи авто в оренду, вам не потрібно переживати про ремонт чи техогляд — все це робить компанія з прокату. Якщо ж автівка ламається, “Укр-Прокат” негайно замінить її на іншу. 

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності