• Головна
  • Лайфстайл
  • У паралельній програмі Канського фестивалю покажуть українську стрічку "Памфір"

У паралельній програмі Канського фестивалю покажуть українську стрічку "Памфір"

У паралельній програмі Канського фестивалю покажуть українську стрічку "Памфір"

Реліз фільму запланований на 2022 рік

У паралельній програмі Каннського кінофестивалю "Двотижневик режисерів" візьме участь фільм Дмитра Сухолиткого-Собчука "Памфір". Це дебютний повнометражний ігровий фільм режисера, відомого, зокрема, завдяки документальній картині "Красна Маланка". Реліз фільму запланований на 2022 рік. Про це стало відомо з оприлюдненої програми.

"Прем’єра дебютного фільму українського автора в програмі Двотижневик режисерів в компанії з такими видатними митцями є значним досягненням, а також важливою першою сходинкою в прокатному житті фільму у світі. Цей результат став можливий завдяки неймовірній міжнародній команді нашого проєкту та став прикладом успішної ко-продукції", — зазначає  продюсерка стрічки «Памфір» Олександра Костіна.

"Памфір" — історія про хорошого сім’янина, якому доля дає випробування, де  він звертає з чесного шляху заради своєї сім’ї. Дія відбувається на заході України напередодні традиційного карнавалу Маланки. Памфір повертається до своєї родини після тривалої відсутності. Коли його син влаштовує підпал в молитовному домі, Памфір змушений відновити зв’язок зі своїм неспокійним минулим. Щоб відплатити за провину сина, Памфір звертає на ризикований шлях з незворотніми наслідками.

“Памфір” створений у копродукції України, Франції, Польщі та Чилі. Девелопмент проекту здійснювався за підтримки Українського Культурного Фонду.

 

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності