• Головна
  • Лайфстайл
  • Образ українки у серіалі від Netflix є карикатурним і неприйнятним — міністр Ткаченко

Образ українки у серіалі від Netflix є карикатурним і неприйнятним — міністр Ткаченко

Образ українки у серіалі від Netflix є карикатурним і неприйнятним —  міністр Ткаченко

Йдеться про нового персонажа серіалу "Емілі в Парижі"

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко прокоментував образ українки у популярному серіалі від Netflix "Емілі в Парижі". На його думку, в серіалі створено "карикатурний" і "образливий" образ українки. Про це Ткаченко повідомив у своєму телеграм-каналі.

"В «Емілі в Парижі» маємо карикатурний образ українки, який є неприйнятним. А з іншого боку – ще й образливим. Такими бачитимуть українців за кордоном? Які крадуть, хочуть отримувати все безкоштовно, боятися депортації? Так не має бути", — йдеться в повідомленні міністра.

Також Ткаченко додав, що направить текст своєї позиції Netflix.

Додамо, що серіал "Емілі в Парижі" входить до топ-10 найпопулярніших серіалів Netflix. Автори ввели нового персонажа - українку на ім'я Петра, яка приїхала до Парижа з Києва.

Головна героїня серіалу Емілі познайомилася з нею на курсах французької у четвертій серії. Дівчата вирушають разом на прогулянку, щоб попрактикуватися у французькій. За сюжетом Петра шокує Емілі своїм невіглаством.

Нагадаємо, Lviv.Media розповідало про топ-15 фільмів, що увійшли до шорт-листа “Оскар-2022”. Українська стрічка  “Погані дороги” до списку не увійшла.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності