У WhatsApp з'являться нові функції: що зміниться

У WhatsApp з'являться нові функції: що зміниться

Серед нових функцій - реакції на повідомлення

У застосунку WhatsApp анонсували нові функції. Невдовзі користувачі зможуть ставити реакції на повідомлення та користуватись миттєвими дзвінками.

Схожа функція з реакціями доступна у месенджері Facebook. Користувачу достатньо натиснути та утримувати конкретне повідомлення. Далі потрібно вибрати лише необхідний смайлик.

Миттєві дзвінки Flash call дозволять користувачам застосунку при встановленні додатку перевірити свій номер телефону за допомогою дзвінка. Раніше це можна було зробити лише за допомогою смс-повідомлення. Ця функція поки що доступна лише для власників телефонів на Android.

Також у застосунку можна буде приховати інформацію про останнє відвідування для певних людей зі списку контактів.

Окрім того, у застосунку з'явилась функція скарги на повідомлення. Скористатись нею можна при боротьбі зі спамом, небажаними повідомленнями.

Нагадаємо, найбільш поширеним засобом для комунікацій є Viber. Про це свідчать дані дослідження Київського міжнародного інституту соціології. Другим за популярністю серед українців є месенджер Фейсбуку. Ним користується 42,7% опитаних.

На третьому-четвертому місцях знаходяться Телеграм (використовують 31,6% опитаних) та WhatsApp (25,3%). Разом з тим, майже третина українців (18,7%) не обмінюється повідомленнями з мобільного телефону в жодному з вищезгаданих застосунків.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності