Вихідні 22-24 жовтня: як розважитись у Львові

Вихідні 22-24 жовтня: як розважитись у Львові

На вихідних розпочнеться традиційний фестиваль сиру і вина

Цього тижня у Львові можна згадати 90-ті, сходити на Свято Сиру і Вина та відвідати швидке побачення. Розповідаємо, де, коли та як розважитись у Львові 22-24 жовтня.

Свято Сиру і Вина

Традиційно у жовтні місто відзначає Свято Сиру і Вина. 22-24 жовтня презентують продукцію найвідоміших сирних та винних торговців та проведуть дегустацію вина. А ще на фестивалі гостей пригостять львівським сирником на честь Дня Сирника. Вхід з дотриманням карантинних норм, наявності сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту.

Вечірка 90-х

23 жовтня о 22:00 !FESTrepublic, що на Старознесенській 24, відбудеться вечірка 90-х. Відвідувачі зможуть танцювати до ранку під старі пісні та згадати як перемотувати касети олівцем. Гості, які вдягнуться у стилі 90-х, отримають коктейль. Вхід на подію за сертифікатом про вакцинацію або негативним ПЛР-тестом.

Швидкі Побачення

Rafinad People Club у неділю влаштує швидкі побачення. Система така: гість одразу знайомиться з 5-10 партнерами протилежної статі. А після знайомств є можливість пограти у комунікативну гру. Також відвідувачі матимуть змогу зіграти між собою у "Мафію".

День домашнього кіно

З 22 до 24 жовтня у конференц-залі Центру міської історії проведуть день домашнього кіно. Подія є частиною публічної програми виставки "Суспільство з кіноапаратом", що дає можливість глибоко зануритись у історію аналогових медіа та практик кіноаматорства. Тут покажуть аматорські фільми та зйомки із приватних архівів міського медіаархіву та поспілкуються із авторами та героями віднайдених та оцифрованих домашніх фільмів.

Дні творчого відпочинку й арт-терапії в Арт-аптеці D.S.

24 жовтня у Арт-аптеці D.S. відбудеться арт-терапевтична зустріч "Ключ до гармонійних стосунків". Її проведе терапевтка Наталія Даценко.  За допомогою метафоричних асоціативних карток відвідувачі дізнаються які бувають види взаємин та ознайомляться з можливими кризами у стосунках. Також  проведуть діагностику, щоб розібратися які стосунки підходять саме вам.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності