• Головна
  • Інтерв'ю
  • «Росія кинула виклик всім західним цінностям, спричинила цивілізаційний конфлікт» - нардепка Євгенія Кравчук

«Росія кинула виклик всім західним цінностям, спричинила цивілізаційний конфлікт» - нардепка Євгенія Кравчук

«Росія кинула виклик всім західним цінностям, спричинила цивілізаційний конфлікт» - нардепка Євгенія Кравчук

Вже 43 дні Україна воює за своє право бути незалежною. До подій в нашій країні прикута увага всього світу. Проте нашій державі потрібні не співчуття, а реальна допомога зброєю. Саме від неї буде залежати, коли наступе перемога і не лише для нашої країни, а для всієї цивілізації. Про це та інше, в інтерв’ю нового проекту Ukraine.Media, розповіла депутатка ВР, заступниця голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук.

"Війна, яка зараз відбувається – це не про війну України і Росії. Якщо б це був такий регіональний конфлікт, то до неї не було б прикуто стільки уваги. Це не регіональний – це цивілізаційний конфлікт!  Росія фактично кинула виклик всім західним цінностям. Вони фактично кинули виклик демократії і тому чи здатна вона себе захистити. Якщо демократія не може захищатися, то значить вигідно бути автократією, диктатурою", - каже Євгенія Кравчук.

Нардепка вважає, що меседжі, які зараз йдуть від президента України, дуже правильні. На них мусить відреагувати цивілізоване суспільство і зокрема керівники тих держав, які можуть допомогти нам здолати російського агресора.

"Держави, які нам допомагають, мають зрозуміти - найкраща гуманітарка - це зброя, тоді можна перемогти у цій війні і люди, які зараз є біженцями по світі, зможуть повернутися до своїх домівок", - додала Кравчук.

Чи позбавлять українських артистів-запроданців звання? Про яке нове озброєння для нашої країни можна сказати ствердно? Та скількох нардепів позбавлять мандату за виїзд з країни? Дивіться більше Дивіться більше в інтерв’ю Євгенії Кравчук на YouTube-каналі Ukraine.Media

Інтерв'ю

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності