На Львівщині ВПО можуть отримати до 150 тис. грн: деталі

Кошти можуть отримати батьки родин з дітьми, які проживають та/чи зареєстровані у якості ВПО

На Львівщині внутрішньо переміщені особи можуть отримати грант у розмірі до 150 тис. грн на розвиток або започаткування власної справи.

Про це повідомляють на сайті організації «СОС Дитячі містечка».

Кошти можуть отримати батьки родин з дітьми, які проживають та/чи зареєстровані у якості ВПО у таких областях:

  • Полтавська;
  • Київська;
  • Івано-Франківська;
  • Чернівецька;
  • Львівська.

Для того, щоб взяти участь у проєкті, необхідно мати реєстрацію ВПО в одній із 5-ти зазначених областей, мати діючий статус ФОП, який вимушено призупинив діяльність, та бути готовим до відкриття ФОП у найближчий місяць.

Загалом за програмою планують надати гранти не менше 100 підприємницьким проєктам. Сума бюджет конкурсу – 10 млн гривень.

Окрім гранту організатори нададуть 3-денне офлайн навчання від профільних фахівців. Також учасники зможуть отримати консультацію експертів та менторський супровід на шляху розробки та реалізації бізнес-плану.

Подати заявку на отримання гранту можна за посиланням. Участь у проєкті є безкоштовною, але відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі.

Нагадаємо, Уряд змінив порядок призначення виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Переселенці, які отримують допомогу зараз, з 1 серпня автоматично продовжать виплату ще на 6 місяців, до кінця січня 2024 року. Про те, кому не продовжуватимуть виплати, читайте за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності