Дві голлівудські акторки стали амбасадорками платформи UNITED24

Двоє голлівудських акторок стали амбасадорками платформи UNITED24

Алісса Мілано і Гіларі Свенк приєдналися до допомоги Україні. Вони допомагатимуть у напрямках освіти й медичної допомоги

Президент України Володимир Зеленський на саміті The Power of Unity, який проходив у Києві, оголосив, що акторки з Голлівуду Алісса Мілано і Гіларі Свенк стали амбасадорками платформи UNITED24. Вони збиратимуть кошти на підтримку освіти і науки, а також медичної допомоги.

Алісса Мілано і Гіларі Свенк

Алісса Мілано, відома українським глядачам по серіалу “Усі жінки — відьми”, зазначила, що Україна повинна перемогти у війні і здобути справедливий мир. “Україна потребує нашої підтримки більше, ніж будь-коли. Повномасштабна війна в Україні — нелюдяна, підла та варварська. Вона має закінчитися справедливим миром і перемогою України. Українці, знайте: я буду з Україною і підтримуватиму вас на цьому шляху”, — розповіла американка.

В той час дворазова володарка статуетку Оскар, за головні жіночі ролі у фільмах “Хлопці не плачуть” та “Крихітка на мільйон доларів”, Гіларі Свенк наголосила на своїй підтримці України та закликала робите те саме. “Вже понад два роки Україна страждає від жорстокого та несправедливого російського вторгнення. Мир і безпека для українців мають настати, і ми повинні допомогти їм досягти цього”, — зазначила 49-річна акторка.

Нагадаємо, United24 — глобальна ініціатива з підтримки України, запущена українською владою в травні 2022 року. Це фандрейзингова платформа на яку будь-хто може перекидати гроші на підтримку України. Усі кошти надходять на рахунки Національного банку України та закріплені за профільними міністерствами. Звіти на платформі оновлюються кожен тиждень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності