• Головна
  • Культура
  • В США відкрили виставку сучасного українського мистецтва «UNBREAKABLE»

В США відкрили виставку сучасного українського мистецтва «UNBREAKABLE»

В США відкрили виставку сучасного українського мистецтва «UNBREAKABLE»

Виставку можна буде відвідати в Українському інституті сучасного мистецтва (UIMA) у Чикаґо до кінця року

Наприкінці жовтня і до кінця цього року в американському Чикаґо відкрита виставка сучасного українського мистецтва під назвою “UNBREAKABLE”. Її представив мистецький проєкт «Ми і Світ» Благодійного фонду Козицького.

«Виставка демонструє глядачу щось більше, ніж просто здатність українців терпіти сувору реальність війни. Кожна робота неявно зображує, як ми долаємо негативні упередження, як ми очищаємо болючі думки та досвід, як ми вирощуємо почуття самооцінки, і як ми прагнемо до тріумфу серед щоденних трагедій, зберігаючи внутрішній спокій», — повідомили у фонді у п’ятницю, 3 листопада.

Експозицію “UNBREAKABLE“ можна відвідати в Українському інституті сучасного мистецтва (UIMA) до 30 грудня 2023 року.

У виставці взяли участь 23 українські митці, серед них: Олег Дробоцький, Любомир Медвідь, Людмила Давиденко, Олександра Беземська, Віталій Вандяк, Ольга Кузюра, Діана Рубан,Євгенія Побережна, Римма Виноградова, Тарас Гайда, NOTUKO, Ірина Максимова, Євгенія Курдюкова, Павло Фулей, Вова Кено, Іванна Нечипорук, Євгеній Шаповалов, Петро Сметана, Лілія Студницька, АТОМ, Ганна Друль, Ірина Марко, Василь Одрехівський.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності