Перший півфінал «Євробачення-2023»: де й коли дивитися

Перший півфінал «Євробачення-2023»: де й коли дивитися

9 травня о 22:00 відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу

У вівторок, 9 травня, о 22:00 відбудеться перший півфінал Пісенного конкурсу «Євробачення-2023» у Ліверпулі, де 15 учасників змагатимуться за право представити свою країну у фіналі конкурсу.

Про це пише «Суспільне. Культура».

Представники України, гурт TVORCHI одразу потрапляють у фінал шоу, який відбудеться 13 травня.

«Євробачення» можна буде дивитися на кількох платформах — на телебаченні, діджитал-платформах та в додатку «Дія». Розповідаємо, де шукати пряму трансляцію та як голосувати українцям.

Євробачення-2023: де дивитися наживо

  • Телебачення

Пряма трансляція першого півфіналу «Євробачення-2023» розпочнеться о 22:00 на телеканалі Суспільне Культура. Коментуватиме шоу з Ліверпуля Тімур Мірошниченко, який уже 18 років є українським голосом «Євробачення».

Глядачі зможуть подивитися о 21:30 на телеканалі «Суспільне. Культура» «ПередЄвроШоу». Ведучі Дмитро Захарченко та Анна Заклецька, говоритимуть з гостями студії про підготовку й очікування від пісенного конкурсу.

  • Діджитал

Пісенний конкурс можна буде також дивитися на діджитал-платформах:

На ютуб-каналі «Євробачення, Україна» можна буде слухати й спостерігати за роботою ведучого Тімура Мірошниченка наживо з коментаторської студії у Ліверпулі.

Нагадаємо, гурт TVORCHI, який цього року представлятиме Україну на «Євробаченні», 1 травня, ввечері відправився поїздом Київ — Хелм (під кодовою назвою TVORCHI EXPRESS) до Ліверпуля.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності