Український фільм здобув нагороду на кінофестивалі у Німеччині

Український фільм здобув нагороду на кінофестивалі у Німеччині

Фільм зняли у Кам’янці-Подільському

Художній фільм «Нестримний» («Unbridled») режисера Андрія Зайця, який зняли в Кам’янці-Подільському, отримав нагороду на міжнародному кінофестивалі «Universal Film Festival 2022» у Німеччині.

Про це режисер повідомив у Facebook.

«13 листопада відбулась церемонія нагородження переможців 14-го Міжнародного Кінофестивалю «Universal Film Festival 2022», який проходив з 11 до 13 листопада в кінотеатрі «CineStar Metropolis», Франкфурт, Німеччина. Кам'янець-подільський художній повнометражний фільм «Нестримний» отримав нагороду в номінації «Найкращий екшн фільм», — йдеться у дописі.

Додамо, блокбастер «Нестримний» зняли у Кам’янці-Подільському в 2021 році. Прем’єра стрічки відбулася під час V Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка» 24 березня цього року.

Кінофестиваль «Universal Film Festival» був заснований у 2007 році в Канзас-Сіті, США, і перетворився на міжнародний гібридний фестиваль, який включає в себе як живі кінопокази, так і покази онлайн. Щороку фестиваль відбувається в іншому місті та країні, роблячи фокус на незалежному кіно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності