Дикий лісовий кіт покусав жінку на Закарпатті

Лісовий кіт напав на жінку та покусав її. А згодом, утікаючи, потрапив під колеса автомобіля

Дикий лісовий кіт напав та покусав жінку на Закарпатті. Про це 10 жовтня повідомили в Українському товаристві мисливців і рибалок (УТМР). Цей випадок трапився біля лісу між селами Лікіцари та Турички на Перечинщині (Закарпаття).

Мати та донька приїхали до лісу. Проте як тільки жінки вийшли з автомобіля, то помітили поряд кота, схожого на домашнього, проте значно більшого розміру. “Після того, як жінки вийшли з авто та направились в ліс, одна з них помітила поблизу кішку великих розмірів. На вигляд це був домашній кіт, однак вже за хвилину він агресивно зі швидкістю вітру накинувся на жінку, вчепився зубами в руку й почав рвати шкіру”, — йдеться у повідомленні УТМР.

Дикий лісовий кіт покусав жінку на Закарпатті
Дикий лісовий кіт покусав жінку на Закарпатті
Дикий лісовий кіт покусав жінку на Закарпатті

Донька прибігла на порятунок матері. Проте прогнати кота одразу не вдалося. “Я прибігла на страшні крики мами та побачила, як вона лежить на землі, а кіт, вчепившись, не відпускає, агресивно себе веде, що я тільки не робила і щелепу відкривала і за ноги його тягла, він був на стільки сильним, що ми не могли з ним справитись. Коли почала бити його по голові, він відпустив її та втік нам під автомобіль. Потім, втікаючи, потрапив під колеса проїжджаючої машини”, – розповіла жінка.

Жінки відвезли кота на експертизу для перевірки на сказ. А постраждалу доправили у лікарю. Медики обробили рани, провели вакцинацію. Зараз очікують результати експертизи.

Нагадаємо, у 2023 році на Львівщині скажений борсук покусав людей.