• Головна
  • Україна
  • ГУР подарує ексклюзивний годинник від Буданова за найбільший донат

ГУР подарує ексклюзивний годинник від Буданова за найбільший донат

Тому, хто задонатить найбільше, подарують настінний годинник від Кирила Буданова з елементом знищеного воїнами-розвідниками російського танка

Головне управління розвідки подарує ексклюзивний годинник від начальника ГУР Кирила Буданова за найбільший донат на ударно-розвідувальні комплекси “Сич”. Про це повідомило у п’ятницю, 19 квітня, видання Укрінформ.

Благодійник отримає годинник Буданова за найбільший донат

Як йдеться в повідомленні, настінний годинник від начальника ГУР Буданова, отримає благодійник, який зробить найбільший внесок на збір на ударно-розвідувальні комплекси “Сич” для підрозділів ГУР МОУ. Збір організовує телемарафон “Єдині новини” і наразі вдалося зібрати 20 із необхідних 25 мільйонів гривень. Аби зібрати ще 5 мільйонів — вирішили розіграти ексклюзивний годинник.

“Нищівні “Сичі”, як ми їх називаємо, – чудова українська розробка. У розвідувальному режимі може долати відстань до 200 кілометрів, в ударному – до 50. Оператори ГУР вже знищили “Сичами” ворожої техніки на десятки мільйонів доларів. Безумовно, це треба продовжувати,” — зазначив представник ГУР Андрій Юсов.

Задонатити на ударно-розвідувальні дрони “Сич” можна за посиланням.

Нагадаємо, Львівщина скерувала ще 40 млн на закупівлю озброєння та техніки для ЗСУ. Окрім того, раніше На аукціоні в Миколаєві зібрали понад 3 млн грн для ЗСУ.