• Головна
  • Україна
  • Депутатка Харківської міськради ледь не задушила помічника нардепа від «Слуги народу»

Депутатка Харківської міськради ледь не задушила помічника нардепа від «Слуги народу»

Аліна Мустафаєва працює директоркою компанії, яку очолює помічник народного депутата Олександра Куницького Дмитро Ніконов

У Харкові сталася бійка між депутаткою Харківської міськради від «Слуги народу» Аліною Мустафаєвою та помічником народного депутата від «Слуги народу» Олександра Куницького Дмитром Ніконовим. Коли саме сталася бійка — невідомо, однак відповідне відео опублікували після появи журналістського розслідування про те, як завод, яким володіє Ніконов та очолює Мустафаєва, торгував з окупантами.

Бійка Мустафаєвої та Ніконова в Харкові: подробиці

Відео, на якому Аліна Мустафаєва душить Дмитра Ніконова, опублікували в четвер, 7 березня. На кадрах видно, що дія спочатку відбувається на парковці у машині Ніконова. Мустафаєва вимагала від нього, щоб він повернув їй телефон.

На відео також видно, що депутатка намагалася задушити Ніконова автомобільним ременем, а той, своєю чергою, кликав на допомогу. Очевидці події викликали на місце працівників поліції. Після того, як суперечка в автомобілі закінчилася, Ніконов вийшов з машини й буквально хитався з боку в бік.

Що могло стати причиною бійки між Мустафаєвою та Ніконовим у Харкові

У спільнотах, які поширили відео, зазначають, що між Дмитром та Аліною могли статися з’ясування сімейних стосунків. За даними деяких ЗМІ, вони мешкають разом. Крім того, вони обоє відігравали ключову роль у веденні бізнесу, що підтримував комерційні зв’язки з Росією. Ніконов є власником харківського холдингу, який постачав щонайменше з 2016 року зарядні станції у тимчасово окупований Крим. Мустафаєва є директоркою цього холдингу. Крім того, Дмитро Ніконов є помічником народного депутата від «Слуги народу» Олександра Куницького.

Бійка в Харкові: відео