• Головна
  • Україна
  • Росіяни трьома ракетами знищили фабрику з виробництва тактичного одягу в Києві

Росіяни трьома ракетами знищили фабрику з виробництва тактичного одягу в Києві

Через ракетну атаку росіян на Київ 2 січня виробничі потужності та складські приміщення українського виробника тактичного одягу M‑TAC були пошкоджені чи повністю знищені. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook та опублікувала відповідні фото.

«У звʼязку з масовою терористичною ракетною атакою на Київ виробничі потужності та складські приміщення М-Тас були пошкоджені/знищені», — сказано в повідомленні.

У компанії додали, що після встановлення ступеня пошкоджень і завданих збитків, буде розпочато відправку наявних товарів або повернення грошей.

Згодом у компанії повідомили, що росіяни випустили по її приміщеннях три ракети.

М-Тас (Militarist Тactical) — український виробник тактичного одягу, взуття та спорядження, який заснували Олександр Карасьов та Денис Головко. Як зазначає «Економічна правда», влітку 2022 року виробництво M‑TAC виросло втричі. Компанія відкрила фабрику у Львівській області на 6000 кв. м та орендувала додаткові 2000 кв. м для київської фабрики. Загалом виторг M‑TAC у 2022 році становив 600-650 млн грн.

Нагадаємо, рано-вранці 2 січня росіяни завдали масованого ракетного удару по Україні. Лише на Київ загарбники спрямували понад 60 ракет. Загалом загарбники випустили по Україні майже сто різних цілей повітряного нападу.