• Головна
  • Україна
  • Нареченому помпезного весілля, експрокурору Ільницькому вручили повістку — ЗМІ

Нареченому помпезного весілля, експрокурору Ільницькому вручили повістку — ЗМІ

Журналісти подали запит на підтвердження інформації до Територіального центра комплектування та соціальної підтримки

20 жовтня колишньому прокурору Ростиславу Ільницькому вручили повістку в Личаківсько-Залізничному ОР ТЦК та СП. Про це повідомило "Еспресо.Захід" з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, 11 жовтня LVIV. MEDIA опублікувало відео пишного весілля експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви. На святкуванні було приблизно 300 людей, а торт, за попередніми оцінками кондитерів, вартував близько 100 тис. грн.

Відомо, що Ростислав Ільницький у 2019 р. був у Радехові заступником місцевого прокурора. Декілька місяців тому Ільницький за власним бажанням звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва.

Державне бюро розслідувань 18 жовтня відреагувало на гучне весілля у Львові та зазначили, що вони не несуть юридичну чи моральну відповідальність за вчинки своїх експрацівників.

Згодом стало відомо, що дружина експрокурора Роксолана Москва під час роботи на держслужбі придбала новий Audi Q8. За даними LVIV.MEDIA автомобіль був придбаний у 2021 році з салону, його ціна понад 2,3 млн грн (близько 85 тис. доларів за тодішнім курсом).