• Головна
  • Україна
  • Організатору «блогерських вечірок», де споювали та ґвалтували дівчат, оголосили підозру

Організатору «блогерських вечірок», де споювали та ґвалтували дівчат, оголосили підозру

Його звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої та дівчини, яка була у стані алкогольного сп’яніння

21-річному учаснику та організатору «блогерських вечірок» вручили підозру у зґвалтуванні двох дівчат.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Відомо, що в Києві група хлопців 20-річного віку запрошували дівчат на вечірки та споювали їх алкоголем. Хлопці, як стверджується, знімали дівчат, які часто перебували без свідомості, оголеними та без їхньої згоди та поширюють ці фото і відео у соціальних мережах та закритих Telegram-каналах.

Прокурори Київщини вручили підозру організатору та третьому учаснику так званих «блогерських вечірок» за сексуальне насильство над дівчатами. Як стверджують правоохоронці, на одній із таких «вечірок» підозрювані використали безпорадний стан дівчини, з якою разом вживали спиртні напої. Вони зґвалтували її та зняли це все на мобільний телефон. Потім вони поширили це відео у соцмережах.

Окрім цього, згодом блогер вмовив неповнолітню взяти участь у стрімі «блогерської вечірки». Дочекавшись, коли дівчина буде дуже п’яною він зґвалтував і неповнолітню без її згоди.

Наразі всі хлопці, які брати участь у цих вечірках знаходяться під вартою. До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу третьому підозрюваному.

Нагадаємо, поліція провела обшуки у квартирі, де, ймовірно, ґвалтували дівчат. Двом організаторам п’яних вечірок поліція вручила підозри про вчинення насильства, ще шістьом — вручили повістки до військкомату.