У Давидові реконструювали басейн оліймпійського стандарту

На реконструкцію витратили 27 мільйонів гривень

У селі Давидів, що поблизу Львова, після трирічної реконструкції відкрили басейн олімпійського стандарту. Розташували його у дитячій юнацькій спортивній школі "Тризуб плюс". На реконструкцію виділили майже 27 мільйонів гривень за кошти субвенції з державного бюджету у межах президентської програми "Велике Будівництво".

Зараз на об'єкті тривають завершальні роботи – тут облаштовують плитку та велику чашу. Повноцінне введення в експлуатацію заплановано на березень 2022 року.

Фото: Львівська облдержадміністрація

"Реалізація проєкту створить умови для проведення тренувальних занять 150 вихованців ДЮСШ, а також дасть можливість проводити спортивні змагання з водних видів спорту місцевого, районного, обласного, державного рівнів. Діти мають зростати не тільки освіченими, а й фізично здоровими", — сказав голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

Упродовж 2018-2020 років провели загальнобудівельні роботи, оздобили та утеплили фасад, замінили віконні та дверні блоки. Також зремонтували дах, стіни та перегородки. Окрім того, у межах реконструкції провели й реконструкцію двох басейнів для дорослих та дітей.

Фото: Львівська облдержадміністрація

Додамо, басейн ДЮСШ "Тризуб плюс" збудували у 1989 році. Довгий час басейн перебував у  незадовільному технічному стані, комунікації будівлі застаріли та не могли експлуатуватися без проведення реконструкції.

Нагадаємо, наступного року у рамках президентської програми "Велике Будівництво" на Львівщині побудують ще 15 ЦНАПів.