На Львівщині водій Nissan врізався у будівлю магазину

Чоловікові стало погано за кермом, впав рівень цукру у крові

На Львівщині у селищі Івано-Франкове водій Nissan, якому стало погано за кермом, не впорався з керуванням в’їхав у будівлю магазину. ДТП трапилася у смт Івано-Франкове. 47-річний місцевий мешканець виїхав на тротуар та врізався у вітрину магазину.

У пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги LVIV.MEDIA розповіли, що чоловіку стало погано за кермом внаслідок різкого зниження рівня цукру у крові — гіпоглікемії. Там зазначили, що чоловік не втрачав свідомості, просто його стан погіршився настільки, що він не зміг впоратися з кермуванням.

“Механічних травм у водія немає, і в наслідок ДТП ніхто не постраждав. Чоловіка госпіталізували в лікарню Новояворівська”, — зазначила речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва.

Нагадаємо, раніше на Львівщині на трасі Київ — Чоп поблизу Сколе перевернулася вантажівка. Тоді 44-річному водієві, мешканцю Пустомитівського району, під час руху стало погано і він не впорався з керуванням. А перед тим на вулиці Стрийській у Львові через погіршення самопочуття водія трапилася ДТП з тролейбусом. Тролейбус №25, який рухався у напрямку автовокзалу, виїхав у стовп.