Львівська ОВА розірвала договір із ще одним перевізником через блокування е-квитка

Йдеться про перевізника, який обслуговував маршрут Червоноград — Радехів

Львівська ОВА вирішила достроково розірвати договір з перевізником, який обслуговував автобусний маршрут №282 між Червоноградом і Радеховом. Він порушив умови договору щодо провадження електронного квитка. Про це 3 жовтня повідомили у Львівській ОВА.

Таке рішення ухвалили через те, що перевізник не забезпечив належне обслуговування пасажирів і блокував запровадження електронного квитка на маршруті. Як повідомив директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський, перевізник не виконав умови інвестиційного договору.

“За невиконання Інвестиційного договору з впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області у вересні Львівська ОВА достроково в односторонньому порядку припинила договір з перевезення пасажирів на обслуговування автобусного маршруту № 282 Червоноград АС - Радехів АС”, — пояснив Орест Шуліковський.

Незабаром на наршрут Червоноград – Радехів проведуть новий конкурс для визначення іншого перевізника, який візьметься за обслуговування пасажирів на цьому напрямку. Мешканців області закликають у випадку виявлення порушень в роботі перевізників, звертатись на “Гарячу лінію області” — 1684, або номером “Урядової гарячої лінії” — 1545.

Нагадаємо, раніше Львівська ОВА розірвала договори із трьома перевізниками через недотримання графіка руху. Йдеться про автобусні маршрути Дрогобицького, Стрийського та Яворівського районів.