Українці відтепер можуть повернути частину коштів за купівлю вітчизняних товарів

Гроші, які повертатимуть за купівлю товарів українського виробника, можна буде витратити на оплату комунальних послуг чи розрахунок у транспорті

З 2 вересня у Дії стартувало бета-тестування функції кешбеку з товарів, що виготовленні в Україні. Українці зможуть повернути 10% від вартості куплених товарів. Таким чином можна буде повертати до трьох тисяч на місяць. Про це повідомив міністр Мінцифри Михайло Федоров.

Як йдеться в повідомленні, гроші, які повертатимуть з купівлі українських товарів, можна буде витратити на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно. Крім того, кешбек можна задонатити на Сили оборони чи інвестувати у військові облігації.

Що слід зробити, аби отримати кешбек від українських товарів

Протягом місця функція Нацкешбеку працюватиме у режимі бета-тестування. Повернути 10% від вартості купленого товару можна через додаток банку і лише на ті покупки, які оплачуватимуться картою. Аби отримати гроші слід відкрити спеціальний рахунок (нову картку), а потім вибрати у додатку послугу Національний кешбек.

Спеціалізована картка використовуватиметься лише для операцій в межах програми кешбеку, користуватися нею можна тільки для оплати послуг, які входять до затвердженого переліку. Інші перекази через даний рахунок не можливі. Створивши новий рахунок, споживач має оновити застосунок “Дія” до найновішої версії та обрати послугу “Національний кешбек”. У застосунку треба вказати номер спеціальної картки, на яку кешбек зараховуватиметься щомісяця.